بخش تکمیلی بازی جادهی:
روی زمین میتوانید با چسب برق فضایی را به شکل مربع یا مستطیل ایجاد کنید. این محدوده بازی است و بهتر است خیلی بزرگ نباشد. می توانید از یک سینی تخت کوچک دو نفره، یا حتی یک دستمال نیز برای مشخص کردن زمین بازی استفاده کنید.
حالا به کودک دو وسیله (هر چیزی میتواند باشد از وسایل بازی کودک گرفته تا کتاب و لوازم آشپزخانه و …)بدهید و از او بخواهد طوری این دو وسیله را در زمین بازی بگذارد که از خط خارج نشود. این مرحله خیلی خیلی ساده است و کودک می تواند هر کجا که تمایل دارد این اشیا را بگذارد. مهم در این مرحله درک قانون بازی است. به او بگویید «خیلی خوب است طوری وسایل را گذاشتی که روی خط یا خارج از خط نیاید». در مرحله بعد ۵ وسیله به او بدهید تا آنها را در زمین بازی اش جایگذاری کند. رفته رفته تعداد وسایل را بالاتر ببرید (۸و۱۲و ۱۵و ۱۹ و…) و هر بار به کودک بگویید طوری وسایل را در روی زمین بازی جای دهد که چیزی از آن خارج نشود.
هر بار پس از انجام کار توسط کودک، وسایل را از داخل زمین خارج کنید و وسایل بیشتری را برای جایگذاری در روی زمین به همراه وسایل قبلی به کودک بدهید. وقتی زمین بازی یک مربع ۱۵ در ۱۵ سانت باشد و تعداد وسایلی که کودک باید در آن جای دهد بیشتر از ۲۰ قلم باشد نیاز است تا کودک به مسیرهای دیگری برای جایگذاری اشیا نیز فکر کند. روی هم سوار کردن، داخل هم فرو کردن، فشردن و کوچک کردن، داخل هم گذاشتن و … می تواند بعضی از راهکارهای کودکان برای جا دادن ۲۰ یا ۳۰ قلم وسیله در یک زمین بازی کوچک باشد.
این بازی را می توانید به صورت دو نفره در گروههای سنی بالاتر نیز انجام دهید.سی یا چهل وسیله در اختیار دو نفر قرار میگیرد. هر فرد یک وسیله در بازی میگذارد و نفر بعدی وسیله دیگری را به آن اضافه می کند. افراد حق جابه جایی وسایل دیگری را ندارند و هر فرد که توانست در نوبت خود وسایلش را در داخل زمین بازی بگذارد بدون اینکه خطایی کند برنده بازی است. یا اینکه اولین نفری که نتوانست وسیله جدیدی به زمین بازی اضافه کند و وسایل از زمین بیرون ریخت بازنده بازی است.
نکته:
افتادن وسایل و یا خارج شدن از خط حتی اگه پایه های وسیله روی محدوده باشد اما حواشی آن از زمین بازی خارج شده باشد خطاست.