Search
Close this search box.

بازی الاکلنگ

بازی الاکلنگ بازی برای تقویت حل مساله و برنامه ریزی کودک
حضور دو نفر برای انجام این بازی نیاز است و تصمیم گیری هر فرد در کل بازی اثر دارد. بنابراین جز بازی‌های مشارکتی محسوب می‌شود. هدف در این بازی حفظ تعادل ،با انتخاب و فاصله گذاری مناسب اشیاء روی الاکلنگ است. بازی الاکلنگ با هدف تقویت مهارتهای اجتماعی و هیجانی، تقویت توجه و تمرکز، حل مساله و تصمیم گیری برای کودک هفت تا دوازده سال طراحی شده است.

بخش تکمیلی بازی الاکلنگ:

برای بازی به تعدادی توپ، یک میله، مقداری کش موی ساده و چسب نواری احتیاج دارید. حلقه کش را روی توپ گذاشته و چسب نواری را از داخل حلقه رد کرده و دو سوی آن را روی بدنه توپ بچسبانید. به طوری که در نهایت یک حلقه بزرگ روی هر توپ با کش ایجاد شود. این حلقه‌ها به آویزان شدن توپها روی میله کمک خواهند کرد.

حالا میله الاکنلگ که میتواند هر چیزی مثل یک تکه میله پرده، میله رخت آویز، یک خط کش بلند و … باشد را روی یک پایه قرار دهید. این پایه نیز میتواند از اشیاء موجود و در دسترس شما (مثل یک گلدان)در منزل یا محیط کلاس باشد. برای کودکان کوچکتر بازی تنها با استفاده از توپها انجام خواهد شد. دو کودک را برای انجام بازی انتخاب کنید و بگویید هدف از بازی گذاشتن بیشترین تعداد توپ روی میله است بدون اینکه میله به سمتی خم شده و یا اینکه بیفتد. بچه ها باید توپها را با زمانبندی و فاصله گذاری مناسب از هم روی میله بگذارند که کمترین احتمال خطا و افتادن میله باشد.

برای بچه های بزرگتر میتوانید اشیاء متفاوتی را برای بازی انتخاب کنید. برای مثال از انواع خوراکیهای کودکان(بسته بندیهای خوراکی مثل پفک و کیک و…) در بازی استفاده کنید. آنها را به روش توپها با کش سر حلقه دار کنید تا بچه ها بتوانند آنها را در داخل میله الاکلنگ قرار دهند. حالا کودکان به هنگام گذاشتن وسایل روی میله باید تخمینی از وسایل و سنگینی و سبکی برای انتخاب اشیاء و گذاشتن روی میله داشته باشند. حتما نیازی نیست وسایلی که به کودکان می دهید دو به دو مشابه باشند.

به کودکان نشان دهید که جابجایی اشیاء روی میله و فاصله گذاری نیز میتواند در برقراری تعادل کمک کند.

نکته:

نیازی نیست که اول یک نفر توپ را بگذارد و نفر بعدی صبر کند تا کار او تمام شود بعد اقدام به گذاشتن توپ خود کند. بچه ها میتوانند همزمان کار انجام دهند. به شرط اینکه این همزمانی باعث افتادن میله نشود.

گرفتن میله برای کمک به نیفتادن آن یا گذاشتن توپ خطا محسوب می شود.

هر بار کودکان تنها یک وسیله می توانند روی میله بگذارند.

Search

مطالعه نمایید:

سایر مطالب
تمرین صبر با بازی ، بازی برای تمرین بازداری پاسخ

لیوانهای شفاف

نویسنده بازی : فاطمه موسوی بصیرت دسترسی به بازی : رایگان خرید اشتراک این بازی برای کدام گروه سنی طراحی شده است ؟ بازی برای

Read More »
این مطلب را برای دوستان خود به اشتراک بگذارید:

نظر دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *