Search
Close this search box.

بازی رفتم به!

بازی رفتم به! یک بازی بدون وسیله است و در هر کجا از خانه گرفته تا مطب یک دکتر و داخل ماشین هم به صورت گروهی و با تعداد زیاد و هم با تعداد کم قابل انجام است. این بازی از آنجا که با حروف سرو کار دارد احتمالا برای بچه‌های پیش دبستانی که با صداها و آواها آشنا شده‌اند و بچه‌های بزرگتر مناسب است. این بازی حتی برای مهمانی‌ها و دور همی‌های شما هم بسیار مناسب است و می‌توان آن را به عنوان بخشی در کلاس‌های آنلاین و درسی نیز اجرا کرد. بازی رفتم به! با هدف تمرین توجه و تمرکز، تمرین حافظه کاری، تمرین شنیداری برای گروه سنی شش سال به بالا طراحی شده است.
دسترسی به بازی :
این بازی برای کدام گروه سنی طراحی شده است ؟
فایل قابل دانلود بازی:
کدام مهارت های شناختی در این بازی تمرین می شود؟

بخش اصلی بازی رفتم به!

برای شروع بازی به کودکان بگویید ما بر اساس حروف الفبا و ترتیب آن بازی را شروع می‌کنیم. در این صورت شما یا نفر اول می‌گوید« رفتم به خرید یک آبنبات گذاشتم تو سبد». نفر بعدی باید این جمله را با افزدون چیزی با حرف ب که در فروشگاه نیز یافت می‌شود جمله را ادامه دهد… و نفر سوم باید جمله را با افزودن چیزی با حرف پ ادامه دهد. به طور مثال: نفر اول: رفتم به خرید یک آبنبات گذاشتم توی سبدم. نفر دوم: رفتم به خرید یک آبنبات و یک بیل گذاشتم توی سبدم نفر سوم: رفتم به خرید یک آبنبات، یک بیل و یک پتو گذاشتم توی سبدم … نفر چهارم: رفتم به خرید یک آبنبات، یک بیل و یک پتو و توت گذاشتم توی سبدم. هر فردی که در بازی نتوانست کلمه مناسبی پیدا کند و یا اینکه نتوانست لیست کلمات را بر اساس ترتیب گفته شده بیان کند از بازی حذف می‌شود. تا اینکه همه افراد گروه از بازی حذف شده و نفر برنده اعلام شود. نفر برنده کسی است که هنوز در بازی مانده باشد در حالی که دیگران از بازی حذف شده‌اند و یا اینکه لیست حروف را تا انتها به اتمام رسانده باشد.

پیشنهادهای بیشتر برای بازی رفتم به!

می‌توانید یک موقعیت یا مکان خاص را انتخاب کنید و افراد باید کلمات انتخابیشان مرتبط به همان مکان باشد و نمی‌توانند به صورت آزاد کلمه انتخاب کنند. برای مثال شما اعلام می‌کنید باغ وحش، یا آشپزخانه، بیمارستان، مدرسه، حمام و نظایر آن. برای کودکان بزرگتر و در میهمانی‌ها می‌توانید به بازیکنان بگویید برای هر کلمه ای که انتخاب می کنند باید یک صفت با همان حرف نیز انتخاب کنند و همه باید در زمان گفتن هم کلمات و هم صفاتشان را به خاطر داشته باشند. برای مثال: رفتم به خرید یک آبنبات آلبالویی، یک بیل بلند، یک پتوی پرزدار، توت ترش و…. گذاشتم توی سبد. برای جذاب تر شدن بازی از بچه‌ها بخواهید ترکیب‌های بامزه و خنده دار تولید کنند.

مراحل پیچیده تر کردن بازی:

می‌توانید از بچه ها بخواهید در حین بازی زمانی که نوبت به آنها می‌رسد در حین گفتن جمله کلمه ای که حرف ت (یا هر حرف انتخابی شما) دارد را نگویند. در این صورت بازیکنان می‌توانند کلماتی که ت در آنها به کار رفته استفاده کنند و جمله را ادامه دهند اما نفرات بعدی که باید جمله را بگویند و چیزی به آن اضافه کنند باید هنگام گفتن ،کلماتی که ت دارند را حذف کنند و جمله را بگویند. این مرحله از بازی خیلی سخت است و به همین دلیل برای کودکان بزرگتر از ده سال و بزرگسالان مناسب است. برای مثال در جمله قبل باید بگویند: نفر اول :رفتم به خرید یک آبنبات آلبالویی گذاشتم توی سبد. نفر دوم: رفتم به خرید یک آلبالویی، یک بیل بلند گذاشتم توی سبد. نفر سوم: رفتم به خرید یک آلبالویی، یک بیل بلند، یک پتوی پرزدارگذاشتم توی سبد. نفر چهارم: رفتم به خرید یک آلبالویی، یک بیل بلند، یک پرزدار و توت ترش….گذاشتم توی سبد. یک کار دیگر افزودن زمانبندی است. به خصوص برای بچه‌های بزرگتر گذاشتن یک تایمر که در مدت زمان مشخص هر فرد بتواند کلمه بعدی خودش را اضافه کند می‌تواند به سخت تر شدن کار کمک کند. در این صورت با زمان ۳۰ ثانیه شروع کنید و به تدریج زمان را کمتر کنید.
Search

مطالعه نمایید:

سایر مطالب

بازی مجسمانه خرگوش

نویسنده بازی : فاطمه موسوی بصیرت دسترسی به بازی : رایگان خرید اشتراک این بازی برای کدام گروه سنی طراحی شده است ؟ بازی برای

Read More »
تمرین صبر با بازی ، بازی برای تمرین بازداری پاسخ

لیوانهای شفاف

نویسنده بازی : فاطمه موسوی بصیرت دسترسی به بازی : رایگان خرید اشتراک این بازی برای کدام گروه سنی طراحی شده است ؟ بازی برای

Read More »
این مطلب را برای دوستان خود به اشتراک بگذارید:

نظر دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *